Dagens xD

HAHA HERREGUD! Min fantasi är lite twisted xD

Öhm... Jag snackade med nån på msn och så fick jag upp en McDonalds-reklam i skallen xD Inte en riktig men öhm... En jag fick som fantasi xD Jag har livlig fantasi ^^

''McDonalds nya superkäk! McCroc! Äkta krokodilkött!''

Dagens mest randoma tanke haha... Nästan träningsvärk i magen nu ju ^^ Jag har lyckats bli hes i varje fall xD

#10. Your siblings

Mina syskon... Låt mig räkna först xD

I storleksordning med äldsta först ^^:

Hans Erik
Ann Katrin
Henning
Vova(Vladimir)
Julia



Med mig mellan Henning och Vova ^^

Hans Erik är äldst, sex år äldre än mig, alltså född -88. Han pluggar till psykolog och han har bott i Norge hela sitt liv, då med sin pappa(vi har inte samma pappa) framtills han blev 18 tror jag? Hmm... Han har en del år kvar på utbildningen, men jag är helt säker på att han klarar det =) Det är tuffa krav men han är ju så otroligt smart.

Ann Katrin har samma pappa som Hans Erik, så då är vi ju egentligen vad man skulle kalla för halvsyskon, men jag tycker det låter så otroligt dumt. Hon är inte ett halvt syskon =P Hon är ju mitt syskon! Haha... svårt att redogöra för hur jag tänker... Men vi har levt tsm hela livet, eller tja... Inte när jag bodde i Norrland i knappa 5 månader och nu som hon fick sin lägenhet första april =) Hon är född -90 och är alltså 4 år äldre än mig. Hon gifter sig nu den 25e juni med sin pojkvän Isac som hon varit tsm med i 4 år tror jag det är!

Henning och jag har samma mamma och pappa, mitt enda syskon som har det. Han är född -93 och han är stor som ett hus! xD Haha skämt åsido... Hans stora intresse är att gymma och han bor uppe i Norrland tsm med min pappa, styvmorsa, Vladimir och Julia. Han och jag har alltid haft väldigt lätt för att prata med varandra.

Vladimir kom in i mitt liv 2009, då pappa hade gift sig med Victoria, rysk kvinna. En otroligt busig och ibland enerverande lillkille. Han är född -02 och han är verkligen en snäll pojk inombords ^^

Julia är min lillasyster... Hon föddes -10 den 7e oktober =) Tyvärr kunde jag inte se henne som nyfödd, och det var oerhört jobbigt. Det var värt väntan, immediate love. Synd att missa hennes framsteg, men jag är säker på att det kommer tillfällen i livet då jag kan kontakta henne =) (Om hon vill då vill säga... =/ )



I söder och glöder ^^

Haha rubriken är ett exempel på mina dåliga vitsar jag drar och faktiskt skrattar åt x) Men men, det kanske är lite gulligt att vara töntig ibland? ^^

Som rubriken antyder så är jag nu i södra Sverige! =D Jag har nu flyttat hem till mamma igen, efter nästan 5 månader hos pappa(19e maj är det 5 månader). Jag är så otroligt glad över att jag bara kan chilla och ta det lugnt nu... Jag behöver inte få massa påtryckningar längre, massa tvång och massa förolämpningar i mitt egna hem. Nu till augusti så ska jag börja om ettan i gymnasiet, då ska jag verkligen ta vara på min utbildning för den däruppe i Malmberget var inget att hurra över, för att säga det på ett snällt sätt xD Välkommaskolan... Skitskolan skulle jag kalla den =)

Det blir samhällslinje+fotboll ^^ AWESOME! Jag tog tåget ifrån Gällivare 13.15 fredag den 13e maj ^^ Ooh! Scary, eller inte x) Det var en lyckad dag för mig, för då kom jag ännu lite närmre de jag vill vara nära =) Jag var framme 14e maj kring 11.00. 160 mil! Bra utbildning är verkligen inget jag kommer ta för givet längre! Bra hemmamiljö är verkligen inte något jag kommer se på som självklart! Att jag har det som jag har det nu... Wow. I love it! Det ska bli skönt att börja skolan igen, det känns som att mitt liv börjar då igen! =D En ny start och nya tuffa tag! ;) Jag ska verkligen inte slarva med skolan nu, oavsett möjliga omständigheter!

En liten uppdatering om en stor förändring i mitt liv =)

#9. Future plans/dreams/goals

Jag har många planer, drömmar och mål!

Hmm... en dröm jag alltid haft är att bli framgångsrik inom fotbollen, och som tjej innebär det ju självklart inte att man kan försörja sig på det. Tyvärr. Det väcker inte lika stort intresse och det finns en anledning till det. Männen spelar helt enkelt bättre. Fotbollsindustrin har alltid satsat på män före kvinnor och dessutom så har inte kvinnor spelat lika länge som män, vilket självklart gör att fokusen ligger främst på män. Hmm... jag skulle ändå vilja bli framgångsrik inom fotbollen för att jag älskar sporten, inte för att jag ser dollartecken i skallen. Det är en dröm jag haft sedan jag var 11 år gammal =) Det är däremot inte mitt livs mål. Mitt livs mål är att leva livet fullt ut, stå för mina handlingar och ta konsekvenserna på ett snyggt sätt. Att vara en bra människa helt enkelt och försöka leva som jag lär! Hycklare är något jag inte tål! Självförakt är inte en väg till lycka, och därför vill jag inte vara en hycklare. Jag försöker mitt bästa att rådgiva andra och hjälpa de så mycket jag kan!

En annan liten dröm jag haft, som mer är som en hobby faktiskt... man kan väl säga att jag mest leker med tanken =P Att bli erkänd sångerska internationellt. De som har hört mig sjunga har alltid prislovat mig och jag kan ju inte vara alltför förfärlig om jag aldrig någonsin fått en negativ respons ^^ Jag älskar att sjunga, jag sjunger i duschen, jag sjunger när bara jag är hemma och när någon märker mig så skäms jag och håller tyst xD Haha men jag kan sjunga framför andra om jag vill =) Har sjungt i samband med skolavslutningar osv =) Så kanske jag gör en satsning på det efter gymnasiet? Viktigast just nu är ändå studierna, det är ju min trygghet som jag kan falla tillbaka på om det inte skulle bli som jag vill =)

Största drömmen för mig är ändå att leva ett lyckligt liv, och det verkar som att jag är på god väg att tillföra en stor del lycka i mitt liv! =D

#8. Your beliefs

Det skulle snarare vara rubriken "Your non-beliefs". Jag tror verkligen inte på gud. Så det finns egentligen inte mkt att säga. Kanske att jag tror på spöken kan vara något? Om det nu finns spöken, vad är det för nåt? Den allmänna tanken är ju att det är själar men jag tror inte på att vi har själar... Hmm... Det där gör mig förvirrad.

Det här med spöken kanske är så som det var för mig när jag var kring 8-9 år gammal. Jag växte upp i en kristen familj men inte en Ned Flanders familj xD Jag föddes in i religionen även om mamma och pappa aldrig prackat på oss någon tro. När jag blev kring 8-9 så kom ett ljus upp för mig. Om nu gud finns, och om han nu funnits i all tid, vad finns det som bekräftar det? Det är lika dumt som att säga att det finns en blå-lila leopard i Madagaskar som ingen sett. Jaha? Hade du nu trott på det om någon skrev om det i nån bok? Nja, jag tror nog att man velat se det först. Det är inte bara det att troende hävdar så starkt att gud finns som får mig fundersam, om han nu skulle finnas, hur kan de veta att han funnits hela tiden? Åter till det om spöken, kanske är det så att allt skumt oförklarligt jag fått vara med om faktiskt har en förklaring? Jag är kluven... Jag vet faktiskt inte.

Min profilbild
Rss